Hier vind je binnenkort een all vegan 4 sterrenhotel

Hoewel we door het corona-virus enkel kunnen verlangen om op reis te gaan, mogen we toch al een beetje beginnen dromen van duurzame travel opties. Zo opent deze zomer het eerste all vegan hotel van Griekenland zijn deuren.

Voor reizigers die op zoek zijn naar rust, cruelty free luxe en een plek om volledig te kunnen relaxen, is Koukoumi een aanrader. Het concept werd tot in de details uitgedacht: zo zullen alle producten plantbased zijn, handgemaakt of uit recyclebaar materiaal.

Mykonos (bron: pixabay)
Bron Afbeelding: pixabay

De oprichter werd geïnspireerd door het milieu en de manier waarop mens en dier in harmonie samen leven. Met die visie creëerde hij een plek waar je zorgeloos en met oog op ecologie zal kunnen genieten. Weliswaar reken je daar je vliegreis naar het Griekse Eiland Mykonos niet bij.

Op het eiland is er naast prachtige natuur, nog een hele pak te bezichtigen. Je kan er allerlei dagtrips boeken, uitgestippelde wandelingen verkennen, sightseeing en vooral genieten van het zonnetje.

Het minpuntje

Om Mykonos te bereiken kan je bijna niet anders dan een vliegreis boeken of een enorm lange autorit maken (afhankelijk van je thuisbasis).
Een vliegreis belast het milieu tot wel elf keer zo veel als dezelfde reis per trein. Dit komt omdat vliegtuigen enorme CO2-uitstoters zijn, waarmee ze dus bijdragen aan het broeikaseffect. Onderzoekers legden ook vast dat de vlees -en zuivelindustrie zich in de top bevindt van de grootste vervuilers.

Laten we hopen dat er snel goedkoper en betere treinverbindingen zijn binnen Europa!

Zelf een leuk nieuwsfeitje?
Stuur je persbericht naar pers@planeetaardig.be

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *